¨Čestitam roditeljima na onom najljepšem što su mogli učiniti za svoju obitelj i zajednicu¨

Prijem beba i roditelja u Pleternici
(FOTO: 034Portal)

09.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 9406

27 djece s područja grada Pleternice koji su rođeni u travnju svibnju i lipnju ove godine, s roditeljima su izašli u jedno od svojih prvih većih druženja u dječji vrtić Tratinčica u Pleternici. Tamo ih je dočekala gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i podijelila im novčane naknade od tisuću kuna. Imali su priliku i pogledati priredbu koju su pripremila djeca smještena u navedenom vrtiću.





- Čestitam roditeljima na onom najljepšem što su mogli učiniti za svoju obitelj i zajednicu, a to je rođenje djeteta.Grad Pleternica je već duži niz godina grad prijatelj djece i pokušavamo stvoriti bolje uvjete za odgoj i obrazovanje djece, počevši od njihove najranije dobi da mogu pohađati niz aktivnosti. U suradnji s udrugama već duži niz godina radimo na izgradnji dječjih igrališta na području cijele Pleternice i naših naselja. Ovih dana će biti otvoreno još jedno dječje igralište koje postavljamo u našem parku. Vrijednost investicije je 600 tisuća kuna. Udruga slijepih i slabovidnih osoba radi igralište u Veseloj, a nedavno smo postavili igralište u Bučju - rekla je gradonačelnica Antonija Jozić.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI