Ratkovica 18.6 nogometnim turnirom pomaže u obnovi vodotornja u Vukovaru

Nogometna lopta
(FOTO: Arhiv)

16.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 4260

Mjesni odbor Ratkovica organizira malonogometni turnir već šestu godinu za redom, a ove godine su odlučili dio prihoda od turnira donirati kao mjesni odbor za obnovu vodotornja u Vukovaru.

Kotizacija po ekipi je 200 kuna, trenutno ne možemo reći koliko će ekipa biti ali po prijašnjim odazivima bude oko 20 ekipa i ove godine imamo jednu ekipu koja nam dolazi iz Ljubljane.- rekao nam je Josip Baltić

Turnir će se održati 18.06.2016 na malonogometnom igralištu u Ratkovici s početkom u 18 sati.


Ekipe i gosti će se moći poslužiti pićem, janjetinom i drugim pripremljenim jelima, a da atmosfera bude još bolja turnir će pratiti glazba uživo.


Nagrade su za prvu ekipu janje, pehar i deset piva, druga ekipa dobiva pola pečene prasetine, pehar i deset piva, a treća ekipa dobiva deset porcija roštilja, pehar i deset piva.

Zainteresirani nogometaši i ekipe svoje prijave mogu javiti gospodinu Baltiću na broj 098 9039 848 kako bi pomogli u obnovi vodotornja u Vukovaru.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI