Branko Matić iz ID¨Zeleni¨ polupao lončiće tko je vlasnik požeške tvrtke ¨Puni krug¨

Logo firme Puni krug
(FOTO: Puni krug)

15.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 11625

U redakciju nam je stigao mail od tvrtke PUNI KRUG d.o.o., koji demantira neke navode gospodina Branka Matića ID"ZELENI" koji je 11.06.2016 godine uputio otvoreno pismo gradonačelniku Vedranu Neferoviću u vezi radova na Trgu sv. Terezije Avilske.

Naime kao što smo i već rekli otvoreno pismo gradonačelniku Vedranu Neferoviću je napisao sam gospodin Branko Matić ID"ZELENI" te nam ga pustio na mail redakcije, a mi smo ga u cjelosti objavili bez ikakvih dodavanja ili izmjena. Dakle novinari 034portala nemaju nikakve veze sa otvorenim pismo osim što su ga u cjelosti prenijeli.


Tekst od tvrtke "PUNI KRUG" prenosimo u cijelosti.



Poštovani


Dana 11.06.2016. Na Vašoj Internet stranici objavljen je članak naslova " Matić ponovno traži odgovor Neferovića oko radova na Trgu sv.Terezije Avilske" u kojem ste naveli informacije koje nisu istinite.

Citat: " Naime , kao što je poznato 2005.g na natječa za Idejno rješenje javila se samo tvrtka "Puni krug", u vlasništvu sina tadašnjeg predsjednika požeškog SDP-a."

Vlasnici tvrtke "Puni krug" d.o.o. Su Zvonimir Pandžić i Marijan Pandžić u jednakom omjeru od osnivanja (2004. god) pa sve do danas ( izvod iz sudskog registra u privitku).



Otac vlasnika tvrtke "Puni krug" nije nikada bio predsjednik ili član ni jedne političke stranke u Republici Hrvatskoj.

Molim Vas da ovaj demanti objavite u cjelosti i na jednako važnom mjestu.


Srdačan pozdrav.


U Požegi, 14.lipanj 2016

Marijan Pandžić dipl.inž.arh.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI