Antonija Jozić ponovno na čelu pleterničkog HDZ-a: ¨HDZ je u Pleternici na vlasti od 1993. godine¨

Antonija Jozić i Domagoj Katić
(FOTO: Lidija Galić)

06.05.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 11882

Antonija Jozić i naredne će četiri godine biti na čelu pleterničkog HDZ-a. Povjerenje su joj članovi dali na izbornoj skupštini održanoj početkom tjedna.

- Riječ je o kontinuitetu jer HDZ je u Pleternici na čelu od 1993. godine. Jedan smo od četiri hrvatska grada u kojima je to tako. Izabrali smo 21 člana Gradskog odbora, a cilj nam je bila teritorijalna zastupljenost što znači da u svom Gradskom odboru imamo ljude koji nose HDZ u temeljnim ograncima. Od ove godine imamo 19 temeljnih ogranaka jer smo osnovali TO u Požeškim Sesvetama i Zarilcu. Predsjednici temeljnih ogranaka čine Gradski odbor - istaknula je Antonija Jozić.

Dodaje da su projekti koji su realizirani u prethodnom četverogodišnjem mandatu rezultat svih onih koji su HDZ vodili i prije nje.


- Ti su ljudi stvarali preduvjete razvoja našeg grada i projekte. Istim smo tempom nastavili dalje i danas Pleternica ima projekata u vrijednosti od 350 milijuna kuna. U proteklom smo razdoblju imali investicijski bum što se tiče infrastrukture i nema nijedne ulice u Pleternici koja nije rekonstruirana, napravljene su nove zgrade poput knjižnice, vrtića, poduzetničkog inkubatora, mini hidroelektrane, radilo se na projektima vodoopskrbe i 98 posto kućanstava ima mogućnost priključenja na vodovodnu mrežu. Pripremamo 146 milijuna kuna vrijedan projekt odvodnje, odnosno 40 kilometara kanalizacijske mreže. Naš izvorni proračun je 5-6 milijuna kuna i jedini put kroz koji Pleternica može tražiti svoj razvoj su EU fondovi. Veliku pažnju posvećujemo razvoju gospodarstva. U ponedjeljak potpisujemo ugovor BFC certifikat za našu poslovnu zonu gdje ćemo se certificirati kao grad s povoljnim poslovnim okruženjem. Taj međunarodno priznati certifikat u Hrvatskoj ima samo nekoliko gradova - zaključila je Jozić.


Dopredsjednici pleterničkog HDZ-a bit će izabrani večeras.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI