Ronkov laboratorij spletki: ¨SDP manipulira, neka se ispričaju stanovnicima Vidovaca i Dervišage¨

Ante Šolić (HDZ)
(FOTO: Lidija Galić)

03.12.2015. | V.B.
Pregleda: 9740

Kako kažu u HDZ-u, neugodno iznenađeni jučerašnjim javnim istupom dvoje istaknutih članova požeškog SDP-a - Martinom Vlašić i Gojkom Nenadovićem, smatraju potrebitim javno reagirati i odgovoriti na pres konferenciju.

"Raznoraznih manipulacija proizašlih iz Ronkova laboratorija spletki, podmetanja te izmišljenih konstrukcija s izvrnutim činjenicama, Požežani su se i previše naslušali proteklih godina, tako da se na neke objede s jučerašnje konferencije ne mislimo osvrtati, no ipak nešto ne možemo prešutjeti.

Ne možemo i ne smijemo prešutjeti to što se Gojko Nenadović na jedan vrlo nekorektan način obrušio na mještane istočnih požeških prigradskih naselja, Vidovaca i Dervišage, podrugljivo im se obraćajući, očito vidno rezigniran što je u tim prigradskim naseljima i na proteklim izborima uvjerljivu pobjedu odnio upravo HDZ.


Mještani Vidovaca i Dervišage, koji desetljećima doprinose razvoju grada Požege, poseban obol davši i u povijesnom razdoblju stvaranja i obrane samostalne Republike Hrvatske, nisu zaslužili takav podcjenjivački odnos istaknutih članova požeške Socijaldemokratske partije kojom već godinama autoritativno upravlja jedan saborski zastupnik - Zdravko Ronko.


Ovim putem javno tražimo da se Socijaldemokratska partija grada Požege ispriča
stanovnicima Vidovaca i Dervišage zbog neprimjerenih izjava njihovih istaknutih članova, posebno gospodina Gojka Nenadovića.

Hrvatska demokratska zajednica grada Požege u potpunosti podržava gradonačelnika Vedrana Neferovića koji sa svojim suradnicima već dvije i pol godine uspješno vodi Požegu, pritom ne preferirajući i ne zapostavljajući niti jedan dio grada, na što su Nenadović i Vlašić također zlonamjerno aludirali, već naprotiv, posebno vodeći brigu o ravnomjernom razvoju svih gradskih predjela i mjesnih odbora, što naši sugrađani najbolje vide", stoji u priopćenju požeškog HDZ-a koje je potpisao predsjednik Ante Šolić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI