Europsko prvenstvo u boksu: ¨Suci su bili nepravedni. Svi su rekli da sam ja trebao pobijediti¨

Mihael Jugović
(FOTO: Anđelko Banović)

30.11.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 9370

Svoj nastup na netom završenom Europskom prvenstvu u boksu u Poljskoj Mihael Jugović, koji boksa za požeški klub "Graciano", završio je u 2.kolu. Ulazak u četvrtfinale zapriječio mu je francuski boksač. Mihaelu je ovo prvi nastup na Europskom prvenstvu i sama činjenica da se uspio izboriti za sudjelovanje na takvom natjecanju je za pohvalu, no on nije zadovoljan.

- Suci su bili nepravedni. I trener i svi drugi su kazali kako sam ja trebao pobijediti. Zadovoljan sam kako sam boksao, ali ne i postignutim rezultatom – prokomentirao je svoj nastup Mihael.  Pitali smo ga je li gledao borbu i poraz Vladimira Klička.

- Ovo je očito loš mjesec, izgubili su najbolji. Izgubio Kličko, a izgubio i ja! - prokomentirao je.


Mihaelov trener Željko Krpan također je zadovoljan onim što je Mihael pokazao u borbi s Francuzom.


- Gledao sam meč na internetu i mogu reći da se nije osramotio. Cijelo vrijeme on je radio, a i rezultat od 2:1 pokazuje da suci nisu bili jedinstvenog mišljenja. Ja kao trener mogu reći i to da reprezentacija nije puno učinila oko priprema, on je praktički iz kluba otišao na Europsko prvenstvo. Osim toga, morali smo pola troškova snositi sami i tu se moram zahvaliti gradonačelnici Pleternice jer je dala dio novca – kazao je Krpan.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI