Kutjevčanin podigao 18 milijuna kuna: ¨Šteta što jackpot nije došao ranije¨

Lutrija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Hrvatska lutrija)

01.08.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 16979

Vijest da je netko iz Kutjeva osvojio 18 milijuna kuna u igri Loto 7/39 prije dva je tjedna odjeknula cijelom Požeštinom. Iako se ne zna njihov identitet, Hrvatska lutrija je javila da je sretni dobitnik podigao novac.

Na blagajnu Lutrije stigao je u pratnji supruge. Oboje su bili vrlo sretni i zahvalni na dobitku, ali im je žao što dobitak nije stigao desetak godina ranije.

- Igram već 50 godina i dobivao sam povremeno neke manje dobitke. Uvijek igram iste brojeve na listiću i već sam mislio prestati, ali nekako sam svaki put rekao još malo, nekako sam imao osjećaj da bi se jednom i meni mogla nasmiješiti sreća - rekao je Kutjevčanin.
 
Za dobitak je saznao drugi dan kod kuće pregledavajući brojeve jer je pročitao u novinama da je osvojio netko iz Kutjeva. Malo je reći da je bio šokiran i pomalo van sebe, ali on i supruga su sjeli i pokušali se malo smiriti jer ipak su ljudi u godinama i trebaju još uživati u dobitku.


- Skromni smo bili, skromni ćemo i ostati, pomoći ćemo ljudima oko sebe, rodbini i prijateljima, ali ne želimo da saznaju za dobitak jer mislim da onda ne bismo mirno spavali - rekli su sretnici iz Kutjeva.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI