Vrsne svjetske vozače nisu omeli ni kiša ni mokar teren

29.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 16370

Miha Tavčar iz Slovenije ukupni je pobjednik Međunarodnog konjičkog turnira održanog proteklog vikenda u Pleternici. On je pobijedio u najatraktivnijoj kategoriji vožnje dvoprega, a u jednopregu je pobjednica, ujedno i prava atrakcija turnira, Pille-Riin Roosileht iz Estonije.

Titulu prvaka Hrvatske osvojio je Antun Medvidović iz Sikirevaca, koji se natjecao za konjički klub Slavonac iz Slavonskog Broda. U kategoriji jednoprega najbolji domaći vozač je Tomislav Drenjančević iz Đakova.

- Iznimno smo zadovoljni odazivom vozača, natjecanjem i odazivom publike koja je i u nedjelju, unatoč lošem vremenu, u velikom broju došla na Hipodrom. Vožnje su bile posebno atraktivne zbog kiše i mokrog terena, što nije nimalo omelo vozače da se bore za što bolje rezultate. Već planiramo za sljedeću godinu napraviti još bolji i atraktivniji turnir. Cilj nam je da svi najjači svjetski vozači dođu u Pleternicu - rekao nam je Domagoj Katić, direktor turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI