¨Očekujemo Dinamo u najjačem sastavu, ali potrudit ćemo se da ostavimo što bolji dojam¨

18.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 7981

Građanski nogometni klub "Dinamo" iz Zagreba već će tradicionalno započeti novu sezonu pripremnom utakmicom u Pleternici. Dinamo i ove godine dolazi u punom sastavu i opet možemo očekivati da prvaci Hrvatske iz Zagreba neće štedjeti domaću Slaviju. Međutim, i Pleterničani su ove godine jači nego ikada i ovaj put dočekuju Dinamo s osvojenim naslovom prvaka 3. HNL istok.

- Mi se pripremamo za utakmicu u kojoj smo svjesni da ćemo igrati podređenu ulogu. Nadamo se da Dinamo neće biti na početku priprema osobito svjež i raspoložen. Mislim da svi mogu zaključiti ishod kakav bi mogao biti, ali mi ćemo pokušati ostaviti što bolji dojam i potrudit ćemo se da razlika u rezultatu bude što manja. Dinamo je ove godine jači nego lani, koliko znam, nije im nitko otišao iz kluba, tako da je to uigrana ekipa. U prvenstvu 1. HNL su nepobijeđeni, osvojili su i kup. Neće biti lako, ali poanta je da gledatelji uživaju u utakmici - rekao nam je Dalibor Bognar, trener Slavije iz Pleternice.

Utakmica između Dinama i Slavije igrat će se na pleterničkom stadionu u subotu u 18 sati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI