Kaptolčani pobijedili Dinamo: ¨Bili smo na krovu svijeta, veselju nije bilo kraja¨

Limači Kaptola na Maksimiru
(FOTO: ŠN Kaptol/Facebook)

01.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 9693

Dječaci Nogometne škole Kaptol vratili su se iz posjeta Zagrebu puni dojmova, sreće i ponosa. Limači su odigrali prijateljsku utakmicu sa svojim vršnjacima iz najjačeg hrvatskog nogometnog kluba - GNK Dinamo Zagreb. Kaptolčani nisu došli tek tako, samo odigrati s Dinamom. Pobijedili su Dinamo rezultatom 2:1, a golove za Kaptol postigli su Niko Čuljak i Karlo Kovre.

- Prilika je bilo s obje strane, ali Ivan Hajzler je branio sve što je išlo u naš gol. Obrana nije dala prolazak Dinamovcima, vezni red je bio čvrst i skoncentriran. I onda...Gol, gol, gol! Ma ljudi moji, da li je to moguće? Kaptol vodi 1:0, prvi gol je postigao kapetan Čuljak koji je pokazao suigračima kako se bori za svoj klub i dres. U drugom su poluvremenu igrači Dinama pokazali svu raskoš svoga talenta i u više navrata bili u izglednoj situaciji za gol, ali spašavaju naši sigurni vratari Ivan Hajzler i Matej Marijanović. U jeku inicijative dinama, nakon kornera Kovre natrčava i preciznim udarcem nogom povećava prednost Kaptola na 2:0. Do kraja utakmice Dinamo postiže pogodak i smanjuje na 2:1, ali to im nije bilo dovoljno. Sudac svira kraj, e tek sada počinje slavlje, nije nas bilo briga što nismo spavali, nije nas bilo briga što smo rano ustali, nije nas bilo briga što smo se vozili 3 sata, nije nas bilo briga što su nas noge boljele i što su nam natekle, nije nas bilo briga što će možda sutra biti smak svijeta, mi smo pobijedili Dinamo i bili smo na krovu svijeta, bar tih minuta dok je veselje trajalo. Treneri Goran Bognar i Dario Lončarević su bili izvan sebe, jednog je boljela glava, drugi nije bio pri sebi, jedan je bio žedan, drugi gladan, ma jednostavno bili su sretni. A djeca? Ma djeca kao djeca, sretni, veseli, razdragani. Zaista smo ponosni na njih, na njih sve, jer toliko poštenja, skromnosti i dobrote rijetko se viđa i razumijem sve kada kažu sva su djeca dobra, ali nama su naša najbolja, sva - opisuje nam utakmicu i atmosferu pun osjećaja Kruno Pranjić, voditelj Škole nogometa Kaptol.




Prije ove utakmice mali Kaptolčani su obišli zoološki vrt, stadion na Maksimiru, svlačionicu i kapelicu te su iz počasne lože gledali prvenstvenu utakmicu između Dinama i Osijeka što je za mališane također bio veliki doživljaj.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI