Hajduk ostao bez trojice ključnih igrača: ¨Neće biti lako, ali borit ćemo se¨

Marijan Prohaska, predsjednik pakračkog Hajduka
(FOTO: Mario Barać)

24.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 7505

Nogometni klub "Hajduk" iz Pakraca pretrpio je veliki gubitak ove zime. Klub su napustila trojica ključnih igrača - Goran Andričić (najbolji strijelac 4. HNL istok u prvom dijelu sezone), Filip Matijašević i Dejan Kovačić. Klub je skoro napustio i trener Slavko Vuić, no na sastanku s članovima uprave promijenio je mišljenje i ostao na klupi Hajduka.

- Stanje nije sjajno, bit će jako teško u nastavku sezone budući da smo ostali bez trojice bitnih igrača. Nastavljamo igrati u ovom rangu, novca nema dovoljno, ali nekako se krpamo. Grad nas podržava. Stigla su nam dva pojačanja iz NK Moslavine, oslanjamo se i na neke mlađe igrače koji sad dolaze iz naše juniorske sekcije. Dat ćemo sve od sebe da zadržimo poziciju koju smo zauzeli prošle jeseni, ali teško je bilo što prognozirati u ovom trenutku - rekao nam je Marijan Prohaska, predsjednik Nogometnog kluba Hajduk Pakrac koji je prezimio na 3. mjestu 4. HNL.

U Hajduk su iz kutinske Moslavine prešli Dario Sabljak i Ivan Božić. Hajduk je odradio pripremne utakmice za nastavak sezone koji će uskoro krenuti. U posljednja dva pripremna susreta odigrana na domaćem terenu Pakračani su dvaput slavili - protiv Moslavine i protiv Garića iz Garešnice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI