Mladi igrači Slavonije osvojili turnire u Požegi i Pleternici

Limači Slavonije
(FOTO: Sport-pozega.hr)

24.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3070

Mali nogometaši Slavonije iz Požege proteklog su vikenda bili uspješni na turnirima u Požegi i Pleternici.

U požeškoj dvorani Grabrik u nedjelju je održan 1. Malonogometni turnir limača "ŠNK Slavonija 2015". Nastupilo je 12 ekipa iz cijele sjeverne Hrvatske. U finalu su limači Slavonije pobijedili svoje vršnjake iz Nogometnog kluba "Sloga" iz Nove Gradiške. Utakmica je u regularnom vremenu završila bez golova, ali Požežani su bili uspješniji u izvođenju penala. Treće mjesto pripalo je Rudešu iz Zagreba, a četvrto Osijeku. Najbolji igrač turnira bio je Matej Perić, a najbolji strijelac Luka Martić, obojica iz Slavonije.

U subotu i nedjelju održan je 3. malonogometni turnir "Pleteri" u organizaciji pleterničkog Nogometnog kluba Slavija u školskoj sportskoj dvorani u Pleternici. Nastupili su limači (2004. godište i mlađi) i mlađi pioniri (2002. godište i mlađi). I na ovom su turniru igrači požeške Slavonije dominirali. Tako je ekipa Slavonija 1 osvojila prvo mjesto u obje kategorije, a domaćini, NK Slavija, bila je druga također u obje kategorije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI