Martaleno - mjesto za frajere: Obuci se od glave do pete! (foto)

Sanja Jurakić, vlasnica butika Martaleno
(FOTO: Aleksandar Grlić)

14.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 18850

"Radila sam godinama u isključivo ženskoj trgovini. Nakon porodiljnog dopusta odlučila sam samu sebe zaposliti. Budući da je ženskih dućana u Požegi već `brdo`, onda smo morali ići na alternativu koja još ovdje ne postoji. Između ostalog moj suprug je fanatik za robu i onda smo došli do ideje da bismo mogli otvoriti dućan samo za dečke. Mislim da smo jedini takav dućan sve do Slavonskog Broda", kaže Sanja Jurakić , vlasnica jedinstvenog butika Martaleno, jedinog u Požegi koji prodaje isključivo mušku odjeću i obuću.



Izbor je velik, a cijene su povoljne, no ono što će se svidjeti svakom muškarcu i ženi koja kupuje za muškarca je što je sve na jednom mjestu, u Ulici Matice hrvatske u Požegi, na broju 7. Obucite se/ga od glave do pete i požurite do kraja idućeg tjedna jer na većinu asortimana vrijedi popust čistih 50 posto, bez skrivenog "do".





- Imamo sve što treba jednom muškarcu. Kod nas možete pronaći sve, od ogrlica od čelika, naočala i šešira do košulja do sakoa. Imamo traperice i fine hlače, kao i keper varijantu, remenje, gaće, a za par dana stižu i sportske cipele koje mogu ići jednako uz sako ili ležerni stil- nabraja nam Sanja dok sa smješkom dočekuje kupce kojima će rado dati i pokoji savjet.



- Ideja je fantastična. Kao što postoji brico, tako da bude i trgovina za muškarce. Kupio sam dvije majice i hlače, a uzet ću si i novi novčanik jer mi se stari raspao i to sve uz 50 posto popusta i na karticu. Idealno je, gledao sam na Facebooku i vidio da imaju dobre cijene i popuste tako da možeš kucnuti o drvo - kaže nam Mato Uremović, zadovoljni kupac kojeg smo zatekli u trgovini.



Osim kvalitetnog izbora odjeće i obuće, u "butiku za muške" mogu se naći i upaljači s hrvatskim motivima, novčanici, ćuturice i cijeli niz idealnih poklona prijatelju za rođendan.



- Traperice su kvalitetna marka Conto bene. Ostalo je uglavnom turska roba od finog češljanog pamuka. Košulje su vrhunske i pristupačne cijenom. Trenutačno imamo varijantu gdje se možete odjenuti kompletno od glave do pete za 333 kune. Tu su i lijepo pakirano remenje, satovi i torbe marke Gecko. Satovi su dobri, cijene se kreću od 99 do 249 kuna. Izbjegavam visoke cijene da bude pristupačno svakome. Tu su i upaljači s hrvatskim motivima za 50 kuna. Novčanici su skoro svi od kože, ali imamo i nekoliko prihvatljivijih modela kao i onih samo za kartice što ljudi često traže. Privukli smo nove, mlade kupce koji traže nešto drukčije - zaključuje Sanja Jurakić.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI