Požežani slavili na turniru u Badljevini (foto)

Pobjednička ekipa Šampioni Shutke iz Požege
(FOTO: Igor Pleša)

29.06.2014. | Igor Pleša
Pregleda: 7137

Ekipa "Šampion Shutke" iz Požege, za koju su nastupili  Marin Androić, Krešimir Prpić i Dado Malenica, pobjednik je sada već tradicionalnog turnira u odbojci na pijesku koji je jučer odigran u Badljevini kod Pakraca.









Nastupilo je 16 ekipa iz Pakraca, Lipika, Dobrovca, Požege, Kutine i Daruvara, koje su bile raspoređene u četiri skupine. Od ekipa s područja Pakraca i Lipika samo su "Amateri", za koje su nastupali Ivan Bosanac, Jeroslav Škondro i Siniša Poleto, uspjeli proći u polufinale gdje su poraženi od ekipe WTF iz Kutine (Bojan Globan, Martin Kalinić, Danijel Maričić i Katarina Horvatović), no u utakmici za treće mjesto pobijedili su odličnu ekipu "Gas" iz Daruvara koja je u polufinalu poražena od strane Požežana.





U finalu su se sastali WTF i Šampioni Shutke, a Požežani su pokazali više mirnoće i koncentracije te su naposljetku slavili. Uz pobjednički pehar i medalje osvojili su i novčanu nagradu od 1.200 kuna. Kuglački klub Slavonski banovac bio je organizator ovog, iz godine u godinu, sve posjećenijeg i prepoznatljivijeg događaja.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI