Pleterničani zabili tri komada u mrežu prvaka Hrvatske

22.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 11298

Pleterničani su i ove godine dočekali hrvatskog nogometnog prvaka u odličnoj atmosferi na prepunom stadionu. Oko 3.000 gledatelja pratilo je današnji prijateljski susret između domaće Slavije i zagrebačkog Dinama koji već tradicionalno otvara sezonu gostovanjem u Pleternici. Svake godine Slavija se uspijeva više rezultatski približiti, a nakon lanjskog poraza 1:4, danas je ostvarila odličan rezultat 3:5.



Domaćini su izvrsno otvorili utakmicu i na oduševljenje gledatelja poveli već u 7. minuti golom Josipa Jakovljevića. Međutim, vodstvo nije dugo trajalo s obzirom da već u 21. minuti Ćorić izjednačuje. U sljedećih 15-ak minuta još dva pogotka za Dinamo postižu Čop i Andrijašević, kojemu je ovo ujedno bio debi u dresu modrih. Pivarić povećava na 1:4 prije 40. minute, a Jakovljević uspijeva i drugi put zatresti mrežu gostiju pred kraj prvog dijela. U nastavku obje momčadi stvaraju prilike, ali nema golova skroz do 88. minute kada Radonjić postiže gol za Dinamo. U sudačkoj nadoknadi dosuđen je jedanaesterac za domaćine, a s bijele točke precizan je Mario Majstorović.





- Kao što sam i najavio, bila je to jedna lijepa nogometna predstava u kojoj su gledatelji sigurno uživali. Mi možemo biti uistinu zadovoljni ovakvim rezultatom, ipak smo dali prvaku Hrvatske tri gola. Svaka čast našim dečkima na dobroj igri - komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavije.





Svoje zadovoljstvo nakon utakmice nije krio ni trener Dinama Zoran Mamić.

-  Zadovoljstvo je veliko zbog ovih ljudi ovdje, atmosfere kakva nas ovdje uvijek dočeka i silne ljubavi koju pruže cijeloj momčadi i klubu. Hvala im puno na tome – rekao je trener Modrih nakon susreta pa se okrenuo utakmici: - Mi smo u procesu napornih treninga, a igrači su upravo ovaj tjedan imali vrlo česte i intenzivne treninge tako da je umor potpuno normalan i očekivan. Unatoč tome, odigrali smo dobru utakmicu i bilo je puno pozitivnih stvari. Bili smo dosta razigrani prema naprijed, kada smo bili u posjedu lopte smo često i lako ulazili u prilike, tako da to posebno veseli, a s obzirom da je tek početak priprema, onda niti realizacija i pet zabijenih pogodaka nisu loši, dapače - izjavu trenera Mamića prenosimo s Dinamovih službenih stranica.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI