Nema parkiranja na Trgu Sv. Trojstva

Trg Sv. Trojstva bez parkiranih automobila
(FOTO: Vjeran Blašković)

15.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7590

Već od ranoga jutra u samom središtu Požege nema parkiranja, a tako će biti i sutra. Započele su pripreme za sutrašnju akciju Kupujmo hrvatsko na kojoj će od 10 do 14 sati više od 120 hrvatskih tvrtki po promotivnim cijenama prodavati svoje proizvode.

Iz Požege i naše županije sutra će na Trgu Sv. Trojstva svoje proizvode predstavljati i prodavati 23 tvrtke među kojima su i Udruga Sv. Ambrozije s pčelinjim proizvodima, seosko turističko gospodarstvo Zlatni lug, Unikat Ledić, Zvečevo, Spin Valis, Orljava, Kutjevo, Aroma, Stolarija Batori i druge.

Cilj akcije je stvoriti ponašanje  hrvatskih građana da prvenstveno kupuju proizvode proizvedene u Hrvatskoj jer se time čuvaju postojeća radna mjesta i otvaraju nova.


Novost je da se uz akciju Kupujmo hrvatsko provodi i projekt Vrijedne ruke u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatskom obrtničkom komorom. Želja je prepoznati i promicati rad malih poduzetnika koji stvaraju proizvode koji doprinose održavanju tradicije, očuvanju kulturne baštine i doprinose stvaranju identiteta hrvatskog proizvoda.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI