Novljani zasad najbolji u amaterskom dijelu natjecanja

Streetball Lipik
(FOTO: Mario Barać)

14.08.2013. | Mario Barać
Pregleda: 2764

Velika izjednačenost ekipa, utakmice s malo postignutih koševa i nikad jači turnir, odlike su prva dva dana Amaterskog dijela turnira u uličnoj košarci Streetball 2013. koji se svake večeri održava na igralištu dječjeg doma u Lipiku.

Prvog dana naviše su pokazale novljanske ekipe „Tinki Vinki“ i „Novska“ koje su nakon razigravanja u skupini A osvojili prva dva mjesta u skupini. Preostala dva sudionika četvrtzavršnice koja je na rasporedu večeras su veterani iz ekipe KK „Sapeti Dvojka“  te jedina požeška ekipa „Momci basisti“ dok je natjecanje završilo za dvije lokalne ekipe „Mali Caffe“ i „Leptirići“.




U skupini B nastup je prijavilo 5 ekipa, ali su igrači „Kutine“ otkazali u posljednjem turniru pa se jučer u ovoj skupini igralo za poredak. U krugu ekipa s dvije pobjede i jednim porazom završile su ekipe „Mađioničari“, „Mali most“ i daruvarski „Fast“, a na kraju je odlučivalo tko je postigao više koševa.


Košarkaška uzbuđenja nastavljaju se i danas kada ćemo saznati tko je pobjednik 15. streetballa među amaterima. Od 18,30 sati na rasporedu su utakmice četvrtzavršnice, a sastaju se „Tinki Vinki“ – „Šumari, „Mađioničari“ – „Momci basisti“, „Novska“ – „Mali most“ i „Fast“ – KK „Sapeti Dvojka“.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI