Mladi plivači se natjecali na požeškim bazenima (foto)

Županijski plivački miting u Požegi
(FOTO: Matea Pandžić)

26.07.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 9696

U sklopu 12. Požeško kulturnog ljeta na Gradskim bazenima održan je županijski miting u plivanju koji organizira Plivački klub Požega. U natjecateljskom pogonu natjecalo se preko 60–ero djece različite dobi, a više od 150 ih je polagalo za plivače i poluplivače.

- Sve je prošlo u redu, natjecali smo se u slobodnom stilu, leđnom i prsnom plivanju u deset kategorija. Cilj nam je bio zabaviti se i družiti, nije važno tko je otišao s kakavim uspjehom, bitno je da su djeca bila nasmijana – rekao nam je voditelj Škole plivanja Zlatko Kraker.

Dora Marija Marić (10) je natjecateljica u prsnoj disciplini koja je ostvarila prvo mjesto, naime, njoj je trebala 1 minuta i 1 sekunda da prepliva 50 metara.


- Osjećam se super, veoma sam sretna i uzbuđena jer mi je ovo prvi put da sam ostvarila dobar uspjeh u plivanju. Školu plivanja pohađam već pet godina i nastojat ću i u budućnosti biti u plivačkim vodama – dodala nam je Dora koja je izjavila kako se uvijek zabavi s prijateljima koji također pohađaju Školu plivanja.


Dečko koji je osvojio prvo mjesto u slobodnom plivanju oduševio je ostale natjecatelje i publiku svojim postignutim uspjehom. Patrick Pok (11) pliva već sedam godina i ovo mu je prvi put da je 50 metara preplivao za samo 47 sekundi.

























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI