Žestoke cure spasile metal koncert (video)

Bleeding On Wednesday
(FOTO: Aleksandar Grlić)

14.07.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 10388

Na koncertu "Žestoko protiv vrućine" ljubitelje hard core, punk i metal glazbe žestoko su u Tom klubu zabavili "Masakrist" iz Požege, "Bugarska skupština" iz Osijeka i "Gregzeye" iz Kutine. Na rijetku priredbu u sklopu Požeškog kulturnog ljeta kojom ne dominiraju tamburaši i KUD-ovi ove godine odaziv je bio slab, osim na nastupu zvijezda večeri, grupe "Bleeding on Wednesday". Žestoke cure koje sviraju zanimljivu kombinciju hard core i metal glazbe te dolaze iz Makarske, Zagreba, Zagorja i Požege osvojile su najveće ovacije publike.



- Mlad smo bend, sviramo u punoj postavi od prošle zime. Pripremamo EP u studiju Depth u Požegi. Slijede album i hrpa gaža. Požeška publika je najjebenija i nabolja, šaljemo im pusu. Pamtit ćemo da smo ovdje doživjele prvo naguravanje u publici i izazvale naš prvi pogo ples. Samo nas pozovite i doći ćemo vam opet - kazale su nam članice grupe "Bleeding on Wendesday".


Publika se pri zadnja dva nastupa razišla i premda su "Bugarska skupština" i "Gregzeye" odradili odličnu završnicu, ljudi je bilo malo. Osim nekolicine onih koji su plesali i podizali atmosferu u prvom redu te malog broja pasivnijih uživatelja u svirci, većini je bilo zanimljivije sjedenje na terasi kluba. Dora, Ivana, Vesela i Ivona iz prvog dijela ove priče su puno pomogle groovy metalcima iz Kutine privukavši još malo publike u prve redove. "Gregzeye" su već 10 godina na sceni, nedavno su izdali novi album "The End Days" i svakako su zaslužili veću publiku. Domaći "Masakrist" kojemu je ovo prvi javni nastup treba isto pohvaliti jer su se dobro pripremili.
























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI