SDP pronašao 10-ak sumnjivih listića - kao i HDZ

Ilustracija: Izbori
(FOTO: Luka Klun/PIXSELL)

04.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 16014

Na zahtjev požeškog SDP-a danas je izvršeno ponovno prebrojavanje svih glasačkih listića s drugog kruga izbora za gradonačelnika Požege. Uz predstavnike SDP-a, prebrojavanju koje je trajalo tri i pol sata prisustvovali su predstavnici HDZ-a i Gradskog izbornog povjerenstva.

- Tražili su uvid u cjelokupni izborni materijal, brojali su se svi listići, i važeći i nevažeći. Zasad službeno nije upućen niti jedan prigovor, ali rok za prigovore traje do sutra u 24 sata - rekao nam je Mile Soldo, predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva.

U SDP-u nisu znali reći jesu li pronašli što sumnjivo i hoće li uputiti prigovor na još uvijek neslužbene rezultate prema kojima je HDZ-ov kandidat Vedran Neferović osvojio 46 glasova više od SDP-ovca Zdravka Ronka. - Sad su svi otišli, više nikoga nema tu, a ja vam to ne znam reći. Probajte sutra ujutro - rekla nam je tajnica koja se javila na telefon.


Neslužbeno doznajemo kako su predstavnici SDP-a pronašli 12 sumnjivih listića, odnosno onih koji su proglašeni nevažećim, a koji su po njima trebali pripasti Ronku. Međutim, otprilike toliko listića pronašli su i predstavnici HDZ-a, za koje smatraju da su trebali pripasti Neferoviću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI