SDP zatražio uvid u izborni materijal, Ronko za to ne zna?

Požeški gradonačelnik Zdravko Ronko
(FOTO: Mario Nakić)

03.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 17280

Požeški SDP zatražio je od Gradskog izbornog povjerenstva uvid u izborni materijal drugoga kruga izbora za gradonačelnika Požege na kojima je, podsjetimo, prema neslužbenim podacima DIP-a pobijedio HDZ-ov kandidat Vedran Neferović s 46 glasova više od SDP-ovog Zdravka Ronka. Prema riječima Branimira Miljevića, predsjednika Županijskog izbornog povjerenstva, izborno povjerenstvo nije utvrdilo nikakve nepravilnosti oko izbora. Rok za žalbe Državnom izbornom povjerenstvu istječe u srijedu u 24 sata. Ukoliko ne bude prigovora, primopredaja vlasti bi bila već u četvrtak.

Dodano u 14,55

Zdravko Ronko je na današnjoj konferenciji za medije rekao kako ga ponovno prebrojavanje ne zanima jer, kako kaže, "43 ili 46 glasova u plusu ili minusu meni nisu motivacija za provođenje programa". Na novinarski upit kako to da je njegova stranka zatražila uvid u izborni materijal, odgovorio je kako on za to ne zna.


- Evo, ne znam. Ali ako je netko podnio, to nije učinjeno niti sa, niti bez moje suglasnosti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI