Nogometaši Sulkovaca skupili skoro 9 tisuća kuna za Anu

Humanitarna nogometna utakmica za teško oboljelu Anu Kakuk
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

07.03.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 11872

"Nadmašili smo vlastita očekivanja. Prvotni plan nam je bio prikupiti 2.500 kuna, koliko je dostatno za troškove mjesečnog liječenja, a mi se evo prema prvim pokazateljima približavamo iznosu od 9.000 kuna. Još nismo sve zbrojili, tako da nemamo točan iznos, ali smo presretni - kaže Franjo Stanišić, igrač Nogometnog kluba Sulkovci koji je nakon što je pročitao članak o Ani Kakuk pokrenuo inicijativu za odigravanjem humanitarne utakmice između njegovog kluba i NK Marsonia iz Slavonskog Broda.



Kaže kako je na utakmici u Sulkovcima bilo više od 300 ljudi, ali je "planulo" svih 800 karata koje su pustili u prodaju. - Drago nam je da je bila i Ana s obitelji, pogotovo jer je izvela početni udarac - kaže Stanišić.





Iako rezultat u utakmici koju su organizirali NK Sulkovci i Grad Pleternica pada u drugi plan, spomenimo i da je utakmica završila rezultatom 1:2 u korist hrvatskih trećeligaša iz Slavonskog Broda.



FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI