Županija primila 87 zahtjeva, stipendije će dobiti 17 studenata

Zgrade Županije i HZJZ-a na adresi Županijska 7 i 9 založene su u Hypo banci
(FOTO: Mario Nakić)

22.01.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 9154

Kao i svake godine, velik je interes studenata za stipendije. Dok su naši gradovi i općine obznanili svoje ovogodišnje stipendiste, Požeško-slavonska županija još nije. Javio nam se čitatelj s pitanjem zašto i kada će biti poznati županijski stipendisti pa smo odgovor potražili u Uredu župana.

- U Županiju je pristiglo 87 zahtjeva za stipendiranje. Ove godine ćemo prema županovoj odluci podijeliti 17 stipendija, a povjerenstvo se još nije sastalo pa zato još nismo objavili rezultate. Upravo danas je najavljen sastanak na kojem će se odlučiti o stipendistima. Oni koji prođu, dobit će poziv za potpisivanje ugovora u Županiji - rekao nam je Slaven Paponja, viši savjetnik za odnose s javnošću u Uredu župana, dodavši kako neće biti kasno ni ako u veljači budu objavljeni dobitnici stipendija.

Županija će ove godine svojim stipendistima 10 mjeseci isplaćivati po 800 kuna. Novac za tu svrhu je osiguran u proračunu i to nije problem, tvrdi Paponja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI