Završen prvi dio turnira, u srijedu kreće doigravanje

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

31.12.2012. | Jurica Bešlić/P.S.S.
Pregleda: 6150

Završen je prvi dio turnira po skupinama u fondu nagrada, dok veterani imaju za odigrati još jedno kolo. U fondu nagrada pola ekipa je ispalo iz natjecanja a u osminu finala se plasiralo 16 najboljih ekipa. Kako se turnir bliži kraju utakmice su sve neizvjesnije a Grabrik je sve popunjeniji. Tako je osmog dana turnira u dvorani bilo preko petsto gledatelja. Mlada ekipa Autodijelova Tokić napravila je malo iznenađenje i izbacila iskusniju ekipu Marković tranporta iz Nove Gradiške.

SMC Dederi su bili efikasni protiv MNK Javnog prijevoza Legac i potvrdili prvo mjesto u skupini 1. dok je na kraju drugoplasirani Trento ipak uspio doći do pobjede protiv Pismoreklama koja mu je osigurala prolaz u drugi krug. Tamo ih očekuju neugodni Zmajevi Termoprojekt koji su se lako obračunali sa ekipom Bet 3000 i potvrdili prvo mjesto u skupini 2. U direktnim susretima koji su odlučivali o prolazu Metra je bila bolja od MNK Skenderovaca dok je Caffe bar Red Tab Pleternica uvjerljivo bio bolji od Caffe bara Denis.

Pobjednik skupine 3. - ekipa Caffe bara Jack ostvarila je očekivanu pobjedu nad mladom ekipom MNK Bonite. Nakon dvodnevne stanke turnir se nastavlja u srijedu, 2. siječnja kada se igraju prve četiri utakmice osmine finala.


Srijeda, 02. 01. 2013. – 9. dan – Osmina finala


17,40 SMC DEDERI  – METRA
18,30 CAFFE BAR VERTIGO – MNK VLADORENA PIZZERIA MAMA MIA
19,20 CAFFE BAR JACK – PIZZA BAR AUREUS
20,10 AUTODIJELOVI TOKIĆ – ZELENO ZLATO PLETERNICA
 
Četvrtak, 03. 01. 2013. – 10. dan – Osmina finala

Fond nagrada – osmina finala :
17,40 TRENTO - ZMAJEVI TERMOPROJEKT
18,30 SPEED OKUČANI – BUBAMARA OŽUJSKO
19,20 CAFFE BAR RED TAB PLETERNICA– MNK PAPUK
20,10 HOTEL GRGIN DOL – CAFFE BAR NINA SAN MARCO 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI