Požega rasturila i Mihaljevce, gosti otkazali večeru

27.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13143

Nakon prošlotjednog gaženja favoriziranog Kaptola, igrači Požege nastavili su i danas na svom terenu u istom ritmu. Pala je i Croatia iz obližnjih Mihaljevaca u derbiju kola 1. županijske lige, iako se po rezultatu ne bi reklo da se igrao derbi. Požežani su, naime, pobijedili sa 6:0.

Požega - Croatia 6:0

Triput je strijelac bio Sebastijan Kalnak, a po jedan gol zabili su Jurica Bešlić, Ivan Škoda i Miroslav Lujić.


- Nastavili smo tamo gdje smo stali prošle subote protiv Kaptola. Iako je protivnik došao visoko motiviran i s namjerom da nas porazi, moji igrači su ih nadigrali i jednostavno smo bili bolji - rekao je Krunoslav Podoljak, trener NK Požega.


Nakon ovakvih rezultata, tvrdi trener Podoljak, realno je očekivati da će se Požega ove sezone boriti za mjesto prvaka lige, što bi bio poklon klubu i navijačima za 50. rođendan.

Gosti iz Mihaljevaca bili su prilično razočarani, kako tvrde, ponašanjem igrača Požege na terenu. Iako je bila organizirana večera nakon utakmice u prostorijama NK Požege, na koju su bili pozvani, Mihaljevčani su je odbili.

- Požega je zasluženo pobijedila, ali mislim da bi neki drugi rezultat bio realniji jer nisu bili baš toliko bolji. Imali su dosta sreće, mi svoje prilike nismo zabili, a njihov igrač Jurica Bešlić je provocirao tijekom cijele utakmice. Pokazivao nam je srednji prst i psovao nam je gradonačelnika, a sudac je tolerirao njegovo ponašanje. To je naše igrače izbacilo iz takta i nasjeli su na njegove provokacije - tvrdi Dražen Franjić, predsjednik Croatije.

Bešlić: "Ispričavam se!"

Jurica Bešlić, prozvani igrač Požege javio se u redakciju 034portala kako bi odgovorio na izjavu predsjednika Croatije.

- Nije istina da sam psovao gradonačelnika, on je više moj gradonačelnik nego njihov jer me on zaposlio. Istina je da sam pokazao srednji prst publici, to je bila refleksna reakcija nakon što su nas psovali i vrijeđali. Kasnije mi je bilo žao što sam to učinio i ispričavam se. Ali ne razumijem zašto su odbili ostati na večeri, pa i mi smo svašta doživljavali tijekom utakmica u Mihaljevcima pa smo uvijek poslije to zaboravili i ostali na večeri - odgovorio je Bešlić.

Hajduk - Papuk 4:2

Druga utakmica 10. kola 1. ŽNL danas se igrala u Pakracu, gdje je u goste Hajduku došao NK Papuk iz Velike. Pakračani su slavili rezultatom 4:2. Za Hajduk golove su postigli Goran Barišić (dvostruki strijelac), Goran Andričić i Marko Bukovac.

- Zasluženo smo pobijedili. Papuk je dobra, mlada ekipa, ali nisu mogli puno učiniti jer su ih moji igrači nadigrali. Imali su neke prilike koje nisu iskoristili kod rezultata 1:0, a onda kada smo otišli na 4:0 sve je već bilo gotovo - prepričao nam je Slavko Vuić, trener Hajduka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI