Prvi Jesenski sajam u Pleternici prošao uspješno (foto)

Jesenski sajam u Pleternici
(FOTO: Domagoj Katić)

26.10.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 9097

Da potreba za sajmovima uistinu postoji posvjedočili su danas izlagači, ali i posjetitelji koji su došli na 1. Jesenski sajam ispred Gradske kuće u Pleternici, u organizaciji Udruge Pleternički čoraci.

Između 10 izlagača s pleterničkog područja našla su se i 2 iz susjedne Brodsko-posavske županije. Posjetitelji su tako mogli vidjeti razne ručne radove poput stolnjaka, "tabletića", ukrasnih boca, zlatoveza i slično. Kako bi posjetitelji i u gastronomskom dijelu bili zadovoljni, "čoraci" su za Sajam ispekli 50-ak kilograma kestena koji odlično ide uz bijelo vino.







Pleterničke mažoretkinje su Sajam iskoristile kako bi prezentirale svoje ručne radove te njihovom prodajom osigurale dodatna sredstva za rad, a kako su nam rekle to im je i uspjelo jer su skoro sve uspjele prodati.





- Sretni smo i zadovoljni jer smo već na ovom prvom sajmu imali goste iz susjedne županije te nas posebno veseli što je Sajam bio posjećen unatoč tome što je nije vikend - kaže Marija Šarić, tajnica Udruge Pleternički čoraci.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI