U festivalskom duhu: Tamburaši zabavili brojnu publiku

02.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10055

Tisuće ljudi preplavile su sinoć Trg Sv. Trojstva i pješačku zonu, kao i svake godine tijekom finalne večeri požeškog festivala. Pod novim imenom - Glazbeni festival Slavonije, požeški je festival i ove godine okupio vrhunska imena tamburaške scene, ali i hrvatske estrade.

Nagradu za najslušaniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala, prema odabiru glazbenih urednika, osvojile su Slavonske lole s pjesmom "Zazvonila zvona". Koja će pjesma biti najizvođenija s ovogodišnjeg festivala, ostaje nam da vidimo. Među ostalima, sinoć su svoje festivalske pjesme predstavili Krunoslav Kićo Slabinac, Borislav Ćiro Gašparac, Tedi Spalato, Stjepan Jaršek Štef, Patria, Ravnica, Da Capo i mnogi drugi.

Nakon novih skladbi, koncert je održao Europski omladinski tamburaški orkestar izvevši tamburicama skladbe različitih glazbenih žanrova. Publiku je oduševio i vatromet nad gradom, a na samom kraju večeri nastupili su i organizatori festivala - Tomislav Galić, Tomislav Jakobović i gradonačelnik Zdravko Ronko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI