Boban: Zainteresirana i Barcelona, nadam se dolasku Šukera

Nogometni stadion u Velikoj
(FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL)

15.07.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 12498

Načelnik Općine Velika Vlado Boban ne skriva zadovoljstvo nedavnim nogometnim kampom za djecu engleskog kluba Arsenal. Kaže kako su nakon Arsenalova kampa u Veliku došli i hrvatski predstavnici španjolskog nogometnog kluba Barcelona čiji se kamp za djecu održavao u Slavonskom Brodu.

- Došli su vidjeti Veliku, što u njoj to ima da je ovdje održan Arsenalov kamp. I oni su nakon što su vidjeli stadion, mogućnosti smještaja, bazene i ljepote Parka prirode Papuk zainteresirani da u Velikoj održe svoj kamp, priča Boban prenoseći dojmove s kojima su otišli Arsenalovci.

- Ovdje je bio njihov stručnjak i trener Ton de Hoop. S njim sam razgovarao da upravi kluba prenese dojmove, a oni su odlični. Bio je oduševljen stadionom koji zadovoljava sve kriterije, smještajem u HEP-ovom nastavno obrazovnom centru te bazenom, kaže Boban i dodaje kako su kontaktirali i Hrvatski nogometni savez i novog predsjednika Davora Šukera.


- S njim sam bio u Pleternici na utakmici s Dinamom i razgovarali smo da će doći u Veliku. Ovih dana uputili smo i dopis sa službenim pozivom u Veliku. HNS spominje 3 kampa u Hrvatskoj, zašto ne bismo lobirali da jedan bude u ovdje? - pita Boban dodajući kako je to svima u interesu.


Velika i ono što nudi je prilika za HNS, ovdje imamo sve uvjete koji su im potrebni, a nisu potrebna velika ulaganja, zaključuje Boban uz nadu da će Šuker doći, kao što je i obećao.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI