Turistička zajednica traži Zeleni cvijet naše županije

15.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7485

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i ove godine provodi akciju "Zeleni cvijet". Ocjenjuje se uređenost turističkih mjesta kao cjeline i pojedinačni elementi turističke ponude.

Kod uređenosti turističkih mjesta kao cjeline prijaviti se mogu gradovi i općine, a kod pojedinačnih elemenata turističke ponude prijavljuju se svi zainteresirani subjekti koji djeluju na području turizma, a ocjenjuju se okućnice privatne kuće, balkoni privatne kuće ili zgrade, turistička ponuda ili zanimljivost i suveniri.

"Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se odazovu i sudjeluju u natječaju i provođenju akcije Zeleni cvijet, kako bismo svi zajedno pridonijeli podizanju opće razine kvalitete životnog prostora te očuvanja i unapređivanja turističke ponude i zaštite okoliša", piše u pozivu koji potpisuje Maja Jakobović, direktorica TZ Požeško-slavonske županije.


Obrazac za natječaj možete skinuti na službenom portalu Turističke zajednice požeško-slavonske, a rok za kandidiranje je 26. svibnja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI