Vuletić: Stanje na cestama požeške županije je odlično!

Jučerašnja fotografija iz Pleternice
(FOTO: Drago Komarić)

04.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7661

"Još uvijek su svi prometni pravci otvoreni i situacija je kod vas, usudio bih se čak reći, odlična u odnosu na okruženje" - rekao je Ivica Vuletić iz slavonskobrodske tvrtke Ceste koja ima koncesiju za održavanje oko 1.570 kilometara državnih i županijskih cesta na području Požeško-slavonske županije.

Rade punim pogonom

- Svih 12 naših vozila na području županije su u punom pogonu i stalno čiste po svim pravcima. Snijeg, međutim, nastavlja padati pa molim građane i na malo strpljenja. Osim zabrane prometovanja za teretna vozila s prikolicom i uz obveznu zimsku opremu, promet je otvoren diljem županije - ustvrdio je Vuletić.


Iz HAK-a obavještavaju kako su standardno zatvoreni pravci Pleternica - Vesela i Ruševo - Đakovo, promet je otežan na pravcima Novo Zvečevo - Voćin i Pakrac - Brestovac te Pleternica - Ruševo i Pleternica - Lužani, gdje je na snazi zabrana prometovanja za teretna vozila.


Lokalne ceste u najgorem stanju

Najteže je stanje na lokalnim cestama u svim gradovima i općinama jer komunalne službe i koncesionari za održavanje lokalnih cesta, a to je Tekija na području Požeštine i Frivanto na pakračko-lipičkom području, ne stignu na svim mjestima očistiti snijeg koji konstantno pada.

Do informacija iz Javnog poduzeća Tekija nismo mogli doći jer je šef smjene ocijenio da ne želi odgovoriti na pitanja medija koji dnevno čita 10.000 ljudi (uglavnom njihovih financijera), a u Pakracu je jutros bio kaos djelomično i zbog malog problema u komunikaciji između gradske komunalne službe i koncesionara za održavanje cesta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI