Cijela škola u duhu pjesnika i putovanja (foto)

Kviz znanja učenika 4. razreda
(FOTO: Tanja Zeba)

28.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8806

Osnovna škola Dobriše Cesarića već je postala prepoznatljiva po projektu "Cesarić u Cesariću" koji se provodi već sedmu godinu zaredom. Jučer su učenici i učitelji ove škole u hodniku predstavili ovogodišnje radove brojnoj publici, a u gostima su bili učenici i učitelji iz prijateljske OŠ Gornja Vežica, Rijeka. Ove godine tema projekta je putovanje.

- Kao i svake godine, po nekoj pjesmi Dobriše Cesarića odaberemo temu koju cijela škola obrađuje. Ove smo godine uzeli temu putovanja i učenici su je prihvatili s veseljem. Obradili su je literarno i likovno, sami su se našli u temi i opisali vlastita putovanja koja su proživjeli - rekla je ravnateljica Zvjezdana Krip.

Projektni dan je započeo kvizom učenika 4. razreda, a zatim su učenici povijesne družine prezentirali rezultate svoga istraživanja "Nepoznato ili malo poznato o životu Dobriše Cesarića". Održana je radionica na temu "Nasilje na učeničkim putovanjima" u suradnji sa školskom psihologinjom i gostima iz Rijeke. Na kraju je uslijedila završna priredba uz promociju školske himne, raznovrsni program i prezentaciju stvarnih putovanja.













Fotografije: Tanja Zeba (OŠ D. Cesarića)

FOTO Ovdje pogledajte fotogaleriju učeničkih radova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI