Huška: Nije kraj svijeta izgubiti saborski mandat

Davor Huška, gradonačelnik Pakraca
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

07.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7858

"Iskreno, očekivao sam bolji rezultat u našoj izbornoj jedinici. Razočaran sam stavom birača prema lijevim strankama i razbacanim glasovima na desnici", komentirao je gradonačelnik Pakraca i sada već bivši saborski zastupnik, HDZ-ovac Davor Huška rezultate proteklih parlamentarnih izbora.

Njegova je stranka u V. izbornoj jedinici osvojila dva mandata manje nego prije četiri godine i Huška nije ušao u Sabor. Pakrac i Lipik su time izgubili svoga zastupnika u Saboru.

- Zahvalio bih se našim biračima i drago mi je što smo mi u Pakracu, desetak dana prije izbora u najtežim trenutcima za stranku upisali 20 novih članova u HDZ. Nije kraj svijeta izgubiti saborski mandat, pogotovo ako si u oporbi. A naši gradski projekti vjerujem da će prolaziti i kod nove državne vlasti jer nitko normalan neće odbiti dobre projekte - rekao je Huška u razgovoru za 034portal.


Osim poraza na parlamentarnim izborima, pakrački HDZ je doživio i lokalni udarac na izborima za mjesne odbore. Stranka je izgubila vlast u sva tri mjesna odbora u samom Pakracu.


- Stav birača prema Kukuriku koaliciji preslikao se i na mjesne izbore. Ne bojim se za sljedeće lokalne izbore jer ljudi će cijeniti konkretne rezultate na našem području - ustvrdio je pakrački gradonačelnik.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI