Drugovi i Tamara

Tamara Puač
(FOTO: 034 Portal)

17.01.2018. | Ante Mandarić
Pregleda: 16526

Njeno visočanstvo, Tamara Puač, u narodu poznata kao osoba širokog srca i po drugim stvarima, se na početku svog mandata pokazala kao pravi vojskovođa crvene čete u Požeško-slavonskoj županiji.

Kad završe policijske istrage, u velikom broju članaka objasnit ćemo vam, opisati u detalje i navesti razloge koji su doveli do skandaloznog ponašanja, pokušaja podmićivanja, ucjenjivanja i mnogim drugim prljavim radnjama, obećavamo da ćete zaboraviti turske sapunice kad počnemo s člancima.

No, to je samo kratak privid u nadolazeće jako zanimljive priče, ali sad ćemo malo o činjenicama.


Dakle, predsjednica GO SDP-a, Tamara Puač, je sama sebe imenovala predsjednicom Kluba vijećnika u gradu Požegi i u isto vrijeme s te pozicije opovrgnula svog stranačkog kolegu, dr. Marijana Cesarika.


Kako to obično biva, naknade za nedolazak se također primaju, što je u smislu SDP-a na nacionalnoj razini, uzimaju lovu, a sprdaju se s povjerenjem birača. Dosita žalosno, sramite se svi vijećnici koji ne dolazite na sjednice, a uredno primate naknade. Mislimo stvarno...

Saznajemo kako je Zdravko Ronko aktivirao svoj mandat i očito želi ispuniti svoju odgovornost u vijeću, naravno, ako mu to samoimenovana predsjednica Kluba vijećnika dopusti.

Na kraju, gle čuda i radosti, izabran je i novi tajnik stranke, poznatiji kao kandidat za predsjednika iste, Luka Samardžija, kojem želimo sreću na novoj poziciji.



Na ovoj fotografiji možete svjedočiti veselju i radosti koje vlada u požeškom SDP-u, bar po licima koja se ne skrivaju rukama.

P.S. Fotku smo preuzeli s Facebook-a i bila je javna, dakle, mogao ju je vidjeti baš svatko. No, više nismo sigurni s kojeg je profila jer je ista sad obrisana. Jedna mala pouka: Ne objavljuj ono što ne želiš da drugi vide, pogotovo ne pod "javno"!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI