Predstavljanje kandidata za predsjednika SDP-a Požega

Kandidati za predsjednika SDP-a Požega, Luka Samardžija i Tamara Puač
(FOTO: M.M.)

24.11.2017. | I.V.
Pregleda: 15618

U Požeškom SDP-u se u nedjelju održavaju izbori za novovodstvo stranke. Konvencija bi trebala započeti s radom u 9 ujutro u hoteluGrgin dol, od 9,30 slijedi glasanje za predsjednika što će trajati do 16,30kada se prebrojavaju glasovi čime biva izabran predsjednik a nakon toga slijedinastavak Konvencije i izbor potpredsjednika te članova Gradskog odbora SDP-aPožega.



Kandidature za mjesto predsjednika istakli su Luka Samardžija,dosadašnji predsjednik Foruma mladih SDP-a Požega i Tamara Puač, gradska vijećnicate stranke u drugom mandatu.


Potpredsjednici će biti Željko Samardžija i Dejan Vasilj dokće članovi Gradskog odbora biti:


- Bruno Horvat
- Ivana Bouček
- Marijana Javor
- Martina Vlašić
- Željko Samardžija
- Marica Zovko
- Dejan Vasilj
- Luka Samardžija
- Veselka Jurković

Iako su kandidature za Gradski odbor istaknuli i veteraniPožeškog SDP-a, Vladimir Višinger, Darinka Mikić i Zvonko Štajduhar, oni suiste iz nepoznatog razloga povukli.

Svoje programe i vizije SDP-a Požega iznijeli su sinoć uhotelu Grgin dol Luka Samardžija i Tamara Puač, kandidati koji se natječu zamjesto predsjednika te organizacije.

S malim odazivom članstva ali u korektnoj atmosferi oboje suse složili da se u Požeškom SDP-u članstvu i simpatizerima mora posvetiti punoviše pažnje nego je to bilo do sada, što je vjerojatno i razlog lošeg izbornogrezultata na proteklim lokalnim izborima.

Luka Samardžija je ustvrdio kako je požeškom SDP-u potrebnopuno više zajedništva te da je posao predsjednika i novog vodstva artikulirati lokalnepolitike kako bi stranka privlačila ljude u svoje okrilje na dobrovoljnoj bazii bez straha, što sada nije slučaj.



S članovima, uz članove i za članove. Kandidirao sam se zapredsjednika, no to nije previše bitno, istim automobilom idemo na put, nijebitno tko vozi, bitno je stići na cilj, koga god u nedjelju odaberete taj jedobrodošao, ako odaberete Tamaru ja ću joj biti potpora i suprotno. – slikovit jebio Luka

Tamara Puač je istakla kako su odnosi s članovima zapuštenijer je od 2000. godine SDP u Požegi bio na vlasti 12 godina a paralelno i 8godina na državnoj vlasti te da su se ljudi otuđili i zaboravili na problememalih ljudi. Kaže kako su postali sami sebi prioritet te su se bavili sami sobomstavljajući sebe na prvo mjesto.



To se promijenilo i sada smo u oporbi, prve četiri godine smo se privikavali na oporbu a sada već u petoj godini mandata kao vijećnici i dobro smo se izbrusili. Sada je vrijeme dozrjelo da slušamo što članovi pričaju, a svaki član ima svoju priču, svaka kuća ima svoj problem a ti problemi upućuju kako složiti kampanju i izraditi program rada, to je živo tijelo i možemo rješavati probleme jedan po jedan - rekla je Tamara Puač


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI