Uskoro završetak izgradnje ceste pokraj novog vrtića na ¨Prauljama¨ i otvorenje vrtića

Izgradnja ceste na "Prauljama"
(FOTO: M.M.)

18.10.2017. | M.M.
Pregleda: 9190

Danas smo obišli izgradnju ceste pokraj novog dječjeg vrtića na "Prauljama" koja će povezati Rudinsku i Zelenu ulicu.




Kako je i najavljeno od strane gradonačelnika Puljašića početkom rujna kada smo obišli zgradu novog vrtića rečeno je da razlog što vrtić nije otvoren je cestovni problem jer s lijeve i desne strane vrtića su slijepe ulice i manjak parkirnih mjesta, tako da se krenulo u izgradnju ceste s dodatnih 56 parkirnih mjesta kako se ne bi stvarala gužva i kolaps pri dovoženju i odvoženju djece u vrtić, odnosno napravit će se "kružni tok”.






Natječaj je bio 18. rujna i nakon toga se krenulo u izgradnju. Projekt je vrijedan milijun i 500 tisuća kuna, a najnižu ponudu za izvođenje radova dala tvrtka "Niskogradnja Jurčak" koja je i izvođač radova.




Ono najbitnije je da su radovi u punom jeku te će se cesta završiti do kraja listopada s tim da je moguće kako otvorenje neće biti baš prvi dan studenog jer je u izgradnji i most preko kanala između vrtića i igrališta koji nakon izgradnje mora odstajati nekoliko dana kako bi beton dozrio i kako bi mogao biti u punoj funkciji te bez kasniji oštećenja i dodatnih ulaganja.




Sve u svemu obećanja se ispunjavaju, a mi se veselimo skorom otvorenju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI