(Video) Vrući sex na balkonu u Štamparevoj ulici…

Mjesto događaja
(FOTO: SBonline.net)

13.08.2017. | sbonline.net
Pregleda: 48560

Sexualni nagoni uzbuđenog dvojca su bili jači od očiju javnosti i to u sred dana te su se prepustili strastima na balkonu svojeg stana ne obazirujući se na znatiželjne poglede.

Naime, dvojac u ljubanim igrama uhvaćen je videom jučer u predvečerje u Štamparevoj ulici ne uzimajući u obzir da je taj čin u javnosti kažnjiv prema odredbama "Zakon o prekšajima protiv javnog reda i mira” odnosno "Ako se ljubavni par odluči na egzibicionizam i seks na javnom mjestu, svaki od njih dobit će kaznu od 3.000 do 5.000 kuna. Isto vrijedi za masturbaciju na javnom mjestu”

Podsjetimo ipak se radi o jednoj od frekventnijih ulica u gradu i u svakom slučaju napaljeni dvojac trebao je preventivno razmišljati o mlađim uzrastima i djeci koja su u blizini i ne izvrgavati ih svojim "majstorijama” nego u svoja četiri zida zadovoljiti svoje potrebe i na taj način lišiti sve druge svojih privatno/ljubavnih igrica.

Upozoravamo sve potencijalne egzibicioniste ovakvih i sličnih radnji da su iste prekršajno kažnjive te da se u takvim situacijama pridržavaju slova zakona.

Znatiželjni video mogu pogledati OVDJE ( Zabranjeno gledati mlađima od 18 godina) .

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI