Gradonačelnik Puljašić na radnom sastanku Udruge gradova RH

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

20.07.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 2951

Gradonačelnik Darko Puljašić prisustvovao je jučer radnom sastanku Udruge gradova RH održanom na Izletištu Ključić brdo. Raspravljalo se o izmjenama Zakona o financiranju jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Zakonu o državnoj imovini te o Zakonu o porezu na nekretnine. Uz brojne gradonačelnike iz cijele Hrvatske, susretu su prisustvovali i državni tajnik Ministarstva uprave Darko Nekić, pomoćnica ministra financija i glavna državna rizničarka Ivana Jakir-Bajo i mnogi drugi.




Radni sastanak održan je u sklopu proslave 15. rođendana Udruge gradova u RH koja, od početnih pedesetak gradova, danas okuplja 121 grad, zalaže se za njihove interese i aktivno predlaže normativna rješenja Vladi i resornim ministarstvima, organizira radionice, savjetovanja i seminare, sudjeluje u nizu radnih skupina na nacionalnoj razini, njeguje međunarodnu suradnju te ima vlastite edukativne programe.


izvor: www.pozega.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI