Požeški powerlifteri odlični na natjecanju u Đurđevcu

Body Art-ovci u Đurševcu
(FOTO: R.M.)

26.06.2017. | R.M.
Pregleda: 9144

U subotu je održano natjecanje u powerliftingu i bench press-u u Đurđevcu. Organizatori HPLS i Powerlifting klub Ultimate iz Đurđevca napravili su odličan posao I cijelo natjecanje je išlo dobro i u lijepoj sportskoj atmosferi.

Ekipa PLK Body Art je ostvarila sljedeće rezultate:

Powerlifting:


Patricia Januš 1 u kategoriji, 1 apsolutna (sve žene Open)
Brigita Bakić 2 u kategoriji, 2 apsolutna (sve žene juniori)
Ivan Del Vechio 1 u kategoriji, 3 apsolutno (svi kadeti)
Antonio Miletić 1 u kategoriji do 74 kg juniori (prvo natjecanje)


Bench press:

Patricia Januš 1 u kategoriji, 1 apsolutna (sve žene Open)
Marko Milinović 2 u kategoriji (prvo natjecanje, podigao 160 kg)
Darijo Marković 4 u kategoriji (mladi tata još nije vratio svu snagu)
Davor Januš 1 u kategoriji, 1 apsolutna (kategorija masters invalid)



"Neću nabrajati sve cifre i liftove, samo želim pohvaliti naše natjecatelje Marka Milinovića ( 2 u BP sa podignutih 160 kg) i Antonio Mile Miletić (prvi u kategoriji PL juniori do 74 kg (sad je i službeno čučanj 100 kg što nam je i bio cilj) koji su se prvi puta natjecali, ali i Patricia Januš koja je dominirala: Open kat do 57 kg Powerlifting prvo mjesto i prvo u apsolutnoj (sve žene Open) i ista težinska kategorija Bench press 1 mjesto i 1 u apsolutnoj. Praktično je odradila dva natjecanja u jednom danu i pobjedila", rekao je trener Robert Međugorac.



Brigita Bakić je dobro dizala i osvojila drugo mjesto u kategoriji i drugo mjesto u aps juniori. Došla je umorna na natjecanje zbog svog drugog sporta (vrhunska je veslačica), ali sada ih čeka puno rada za Europsko u Finskoj (Bench press) i ovo je samo zatišje pred buru.

Ivan Del Vechio u kat kadet do 93 kg (1. mjesto u kat i 3. u apsolutnoj kadeti) ruši hrvatski rekord u mrtvom dizanju i "letvicu diže" na 255 kg. Ivan je 99. godište a podiže više od četvrt tone!



"Kao trener, mogu samo dodati da me je bilo malo strah voziti kući s toliko zlata i srebra u autu, ali je sve bilo u redu čim sam se sjetio da su sa mnom najjači ljudi Požege", kaže Robert Međugorac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI