Unatoč kiši gimnazijalci pozdravili svoje maturante na Atletskom stadionu u Požegi uz dva glazbena benda i DJ ¨Pavku¨

Pozdrav maturantima
(FOTO: M.M.)

06.05.2017. | M.M.
Pregleda: 12012

Sinoć je na bivšem Atletskom stadionu u Požegi 3. d razred Gimnazije iz Požege organizirao uz pomoć razrednice Vere Ćuže Abramović "Pozdrav maturantima" Katoličke gimnazije i Opće gimnazije Požega.




"Sve ovo je započelo idejom razreda kako bi napravili pozdrav maturantima i to na bivšem Atletskom stadionu za koji nisu znali niti da postoji, a onda kada smo otkrili da još uvijek postoji uključio se i Grad Požega te smo napravili akciju "Stadion" kako bi očistili zemlju i krš kojim su bile zatrpane tribine." - rekla nam je profesorica Vera






Na prvu akciju gimnazijalcima se odazvalo na oko 60 ljudi i na drugu oko 20 ljudi, a očistili su Atletski stadion u želji kako bi otvorili prostor za kulturna događanja Grada i da vratili uspomene na taj stari Atletski stadion za koji su svi emocionalno vezani.




"Ovu akciju naravno podržao je i ravnatelj Gimnazije Pavle Bucić jer bez njega ne bi mogli ništa da nam nije dao suglasnost i odobrenje koji je u početku svega bio skeptičan, a na kraju oduševljen i veoma zadovoljan kada je vidio do koje smo faze došli i što smo napravili.

Evo kada smo sve to napravili i očistili odlučili smo napraviti "Pozdrav maturantima". To nije nešto što je konkurencija Norijadi jer ovo je samo za gimnazijalce. Odnosno đaci trećih razreda pozdravljaju svoje maturante Katoličke i Opće Gimnazije." - dodala je profesorica

Ova organizacija prošla je uz veliku podršku roditelja djece koja su organizatori te mnogih drugih sponzora koji su pomogli ovoj dragoj i odlučnoj ekipi oko uređenja Atletskog stadiona ali i organizacije pozdrava maturantima.

Vesele i vrijedne đake i profesore sinoć su zabavljala dva benda "Drugi svijet" i "Cvjetaj zanovijetak" te DJ "Pavka".







"Želim da naši maturanti s radošću i dostojno završe svoje četverogodišnje školovanje u našoj Gimnaziji te smo prihvatili tu njihovu ideju da organiziraju taj pozdrav i da se to učini ovdje na ostatcima nekadašnjeg Atletskog stadiona. Posebno me je fasciniralo kako je cijeli grad Požega vrlo dobro prihvatio ovu akciju stavljanja u funkciju ovoga djela zaleđa naše gimnazije.

Sada razmišljam da kada se bude, a nadamo se uskoro gradila sportska dvorana koja je već u pripremi, ostaviti ovaj dio kao sjećanje na Atletski stadion ali ne samo kao sjećanje nego da poprimi onu funkciju koju je onaj stadion i imao, a to je naravno društvenu." - rekao nam je ravnatelj Gimnazije Pavle Bucić




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI