Gimnastičarke iz cijele Slavonije dolaze u Grabrik

Natjecateljice Anita Čuljak, Tonka Pavelić i Barbara Matoković s trenericama Majdom Cvjetojević i Zdenkom Pavelić
(FOTO: Mario Nakić)

26.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11746

Posljednje, 4. kolo 49. kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici - B i C program održat će se u Požegi, u subotu u Sportskoj dvorani Grabrik.

- Radi se o zadnjem kolu kvalifikacija za državno prvenstvo, na koje će se kvalificirati dvije Požežanke, Anita Čuljak i Tonka Pavelić -  kazala je Zdenka Pavelić, trenerica u Gimnastičkom klubu Sokol Požega.

U Požegu dolaze predstavnice gimnastičkih klubova iz cijele regije, ukupno 87 djevojaka iz osam klubova: Inova-Gim Osijek, Hrvatski sokol Valpovo, Hrvatski sokol Vinkovci, GK Vukovar, Osijek Žito, Beli Manastir, Sokol Slavonski Brod i Sokol Požega.


- Naše dvije natjecateljice ulaze na državno prvenstvo. To je uspjeh, s obzirom da je B program složeniji i inače ima manje natjecatelja na državnoj razini. Kod nas trenutačno trenira 200-tinjak djece od najmlađih dobnih skupina do seniorki - kaže trenerica Pavelić.


Natjecanje u Grabriku održavat će se u subotu od 9 do 14 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI