Pošto obraz?

Ronkovo prazno mjesto u gradskoj vijećnici
(FOTO: M.M.)

22.03.2017. | A.M.
Pregleda: 10714

Pošto obraz? - pitanje je koje se političarima možda ne bi trebalo postavljati, jer kaže narod kako oni često nemaju obraz ili im je jako debeo. Vijećnici SDP-a ne dolaze na sjednice Gradskog vijeća, ali uredno podižu naknadu. Ipak, in medias res – pošto obraz?

Znamo da vijećnici ne dolaze kada je to potrebno da bi gradonačelnik Neferović lakše progurao svoje odluke. Jučer mu nisu puno pomogli, jer sada kada je jasno da Neferović nije HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, dio vijećnika HDZ-a mogao je glasovati po savjesti. Nisu dolazili uvijek kada je bilo potrebno da se donesu gradonačelniku važne odluke Nije cijena obraza valjda samo 500,00 kuna?! U ovom mandatu mogli su svi vijećnici, pa tako i SDP-a, davati prijedloge; priliku nisu koristili, ali naknadu uzimaju. Mogli su biti principijelni pa se odreći barem zadnje tri naknade kad nisu našli po 2 sata mjesečno da na sjednice dođu. Nije neki iznos, ali je važna simbolika i poruka.

Veća riba, skuplji obraz?


Koliko košta obraz bivšeg gradonačelnika Ronka znaju i ptice na grani. Naime, niti on ne skriva činjenicu da je dobivao naknadu kao predsjednik skupštine JP Tekija, na koju nije imao pravo pa je bio u sukobu interesa. Riječ je o cca. 10.000,00 eura koliko je Tekiju koštalo nezakonito isplaćivanje naknade. Vidjeli smo da novac nije vratio pa znamo pošto njegov obraz.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI