Josipa Tomljanović: ¨Istina je, Goran mi je dao trećinu nagrade!¨

Josipa Tomljanović
(FOTO: M.B.)

07.03.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 39195

Goran Kaleb, pobjednik Farme 2016. ispunio je svoje obećanje i osvojen iznos podijelio na tri dijela pa je tako jedan dio pripao našoj Požežanki Josipi Tomljanović. Svima već poznata priča oko Josipe, Farme, Gorana i podjele nagrade ipak ima sretan kraj.

Podsjećamo, nakon druženja tijekom boravka na Farmi, Goran i Josipa završili su u finalu, a dogovorili su se s farmerom Antom da će novčanu nagradu od 500 000 kuna podijeliti na tri dijela ukoliko pobjedi jedno od njih troje. Josipa se izborila za ulazak u finale, a bitku je izgubila upravo od Gorana koji ju je simpatizirao tijekom trajanja Farme.




Šuškalo se da su Josipa i Goran u ljubavnoj vezi, no u našem zadnjem intervjuu s njom, Josipa nije željela niti potvrditi niti opovrgnuti glasine. Danas je za 034 portal kratko rekla: "Nikada nisam sumnjala u Gorana, Antu i u naše prijateljstvo. Znala sam da ćemo novac podijeliti jer je između nas uvijek bilo fer prijateljstvo. Mi smo i dalje jako dobri prijatelji i sretni smo zbog toga", rekla je Josipa Tomljanović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI