Pomozite obitelji Momir Pašalić koja je u požaru ostala bez svega

Izgorjela obiteljska kuća u Staroj Lipi
(FOTO: 034portal)

27.02.2017. | Požeška biskupija/034 Portal
Pregleda: 16601

Caritas Požeške biskupije i 034Portal ovim putem apeliraju na sve dobre ljude, da se odazovu i pomognu upožaru stradaloj obitelji Momir Pašalić.

Od sutra pa sve do kraja tjedna,Caritas Požeške biskupije prikuplja higijenske i prehrambene potrepštine zaobitelj Momir Pašalić koja je 26. veljače u požaru ostala bez svoga doma i ukojem je vatrena stihija progutala sve što su posjedovali.

Obitelji je zasada najpotrebnijaodjeća za djecu - donje rublje, majice, trenirke, jakne, obuća i školske knjige za četvrti i šesti razred osnovne škole. U pitanju su dječak13 godina, djevojčica 11 godina i djevojčica predškolske dobi.


Obitelj je zasada smještena udomovima dobrih ljudi koji su ponudili pomoć, i razdvojena je, stoga pozivamosve građane koji posjeduju nekretninu, a koji su u mogućnosti ustupiti je obitelji zaprivremeni smještaj dok se ne pronađe trajno rješenje njihovog stambenogpitanja, da se jave Caritasu Požeške biskupije.


Za svaku informaciju možete sejaviti osobno u tajništvu Caritasa Požeške biskupije na adresi Vukovarska 7,Požega ili na kontakt broj 034/ 272 988 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Iz razgovora s požeškimgradonačelnikom Vedranom Neferovićem, doznajemo kako je Grad Požega ponudiostan u vlasništvu Grada, u Osječkoj ulici za privremeni smještaj stradaleobitelji, te kako će Grad sudjelovati u svakom obliku pomoći koja budepotrebna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI