Neće više dolaziti na Gradsko vijeće

Tamara Puač
(FOTO: Lidija Galić)

09.02.2017. | A.M.
Pregleda: 20657

Nakon sjednice Gradskog vijeća Grada Požege na kojoj nijeprošla smjena Nine Smolčića, unatoč žarkoj želji pojedinaca da se takvo štodogodi, vijećnici SDP-a predvođeni novom nadom, šefovom miljenicom i bivšomHNS-ovkom, Tamarom Puač, požurili su održati tiskovnu konferenciju u kojoj sunaznačili da se više neće odazivati na nove sjednice koje saziva predsjedniktog vijeća Nino Smolčić, jer on za to nije dostojan.

No pitanje koje svakako treba postaviti, a što se iznovinskih natpisa ne da iščitati, jesu li se navedeni vijećnici odrekli i mjesečnenaknade koja im kao, od naroda izabranim zastupnicima, pripada ili će ipaknovac za nerad pospremiti u svoj džep.

Možda bi bilo bolje da se na dosadašnjim sjednicama nisuni pojavljivali nego da su svoje punomoći potpisali Ronku, jer, s obzirom naangažman u vijeću, kada je on prisutan rijetko su što samostalno rekli.


Stječemo dojam da, naprimjer, kada bi voljeni vođa Ronko uzimsko jutro s temperaturom zraka od -15 stupnjeva celzijusa rekao: "Idemo napožeške bazene na kupanje", ekipa bi odgovorila: "Bravo šefe, to je super ideja".Stoga se pitamo ima li smisla da uopće na Vijeće i dolaze ili neka samo pošaljuRonka.


Smolčić je navodno uvrijedio židove rekavši da se dogodilaljudska glupost koja se nikada više ne smije ponoviti, pritom mislivši, kako jepojasnio, na tregediju Holokausta u kojoj su stradali milijuni židova. Daitekakva glupost čovječanstva da nekome oduzme život u cilju provođenja idejevlastitog napretka, kako to drugačije i nazvati.

No možda su ti vijećnici shvatili da ono što oni rade jeglupost, pa su oni postali uvrijeđeni istinom i kao takvi se više ne želepojavljivati na vijeću pod svjetlima kamere da ih svi vide???

Uostalom, mi nismo tu da bi sudili, stoga riječipredsjednika vijeća Nine Smolčića na obilježavanju Dana sjećanja na Holokaust prosuditesami…





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI