¨Želim napredovati i poboljšati svoj talent kako bih mogla upisati Akademiju likovne umjetnosti!¨

Paola Vlahović
(FOTO: M.B.)

15.01.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 22327

Na prvi pogled, ova 10-godišnja djevojčica prekrasnih očiju i duge kose odaje dojam sasvim obične učenice četvrtog razreda.



Njeno ime je Paola Vlahović, odlična je učenica i predsjednica 4.c razreda OŠ Dobriše Cesarić u Požegi i ona je sve, samo ne obična. Dok Paoline vršnjakinje žele biti pjevačice, glumice i manekenke, njeni planovi za budućnost su drukčiji, ozbiljni i veliki.





Naime, Paola posjeduje jedan talent kojeg bi većina nas voljela biti vlasnik, a to je crtanje. "Najviše volim crtati olovkom a zatim sjenčati. Idem na tečaj crtanja u OŠ Julija Kempfa kod profesora Ninoslava Pirovića i na tečaju sam naučila imena tehnika i kako se izvode", kaže za početak ova samozatajna djevojčica.





Tečaj se održava za osnovnoškolski uzrast a Paola je među mlađim polaznicima i naglašavamo da je na tečaj krenula tek
prije godinu dana.





"Moja baka je jednom nešto nacrtala i meni se svidjelo, nakon toga sam i sama nacrtala jedan crtež i vidjela sam da nije loš. Tako sam nastavila crtati likove iz crtića, serija, glumce, pjevače i ostalo. Nekad me prijatelji iz razreda traže da im nacrtam portrete, a neki žele svoje omiljene likove iz crtića, serija i filmova", govori Paola.



Paola kaže kako ne crta svaki dan, već samo kad ima inspiraciju, a o njenim crtežima najbolje govore fotografije
za koje smo se potrudili da ih bude što više.



Da je svestrana, dokazuju i Paoline izvannastavne aktivnosti. Velika ljubav uz crtanje joj je i ples pa tako već sedam godina pohađa plesnu školu Ilijane Lončar i kaže da uživa i u tome.





Kad samo na početku spomenuli da Paola ima velike planove za budućnost, mislili smo na ovu izjavu 10-godišnjakinje: "Želim napredovati i poboljšati svoj talent kako bih mogla upisati Akademiju likovne umjetnosti!".



Paoli želimo svu sreću i, sudeći po svemu viđenom kod nje danas, sigurni smo da će joj se želja i planovi ostvariti.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI