¨Bitno je brinuti o svim sugrađanima i izvan izbora¨

HDZ-ovci pomažu
(FOTO: M.B.)

13.12.2016. | Mateja Barukčić
Pregleda: 16083

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Darko Puljašić i predsjednik Temeljnog ogranka "Centar" HDZ-a, Igor Krizmanić, obišli su danas sa svojim članovima ljude starije životne dobi i slabog imovinskog stanja te im poklonili prigodne poklone za nadolazeći blagdan Božića.



"Vrijeme je darivanja a to je vrijeme kad mi svi moramo misliti na svoje bližnje i na one koji su u potrebi. Danas idemo kod dvije bake koje Temeljni ogranak "Centar" ovdje često posjećuje i pomažu im cijepanjem drva i sličnim poslovima. Nekad naši stari nisu mogli računati na pomoć države i grada već su imali nas koji tek trebamo ući u tu dob. Pozivam sve Temeljne ogranke HDZ-a, ali i sve druge političke stranke te sve one koji mogu i osjećaju potrebu i obaveza da pomognu onima kojima je to sad potrebno. Siguran sam da u Požežanima ima dobrog srca jer su uvijek bili dobri domaćini, ali isto tako su između sebe pokazali da imaju duh zajedništva", rekao je Darko Puljašić predsjednik Gradske organizacije HDZ-a.


Dvije bake koje žive u vrlo skromnim uvjetima danas su bile posebno iznenađene neočekivanom posjetom. Kažu kako su sretne i zahvalne što im pomažu ne samo u božićno vrijeme već i tijekom cijele godine u odvozu na bolnicu, kupovini lijekova i sličnim poslovima.




"Prošle godine smo imali akciju te smo se podijelili po kvartovima, bake posjećujemo bar jednom tjednom i pomažemo im u svakodnevnim životnim situacijama. Bake su Babić Štefanija i Knežević Ankica", govori Igor Krizmanić, predsjednik Temeljnog ogranka  HDZ-a "Centar".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI