Dođite u subotu u šetališnu zonu na martinje, kestenijadu i bučijadu

Konferencija za novinare u Gradskjoj vijećnci
(FOTO: Grad Požega)

02.11.2016. | T.M./Grad Požega
Pregleda: 8501

Tradicionalna manifestacija "Okusi jeseni u Požegi" bit će održani u subotu u požeškoj Šetališnoj zoni. U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege martinje, kestenijada i bučijada će posjetiteljima ponuditi proizvode rekordnog broja izlagača iz cijele Slavonije, njih preko 40. Više o svemu rekla je direktorica ureda TZ Grada Požege, Silvija Podoljak.



- Osim vrućih pečenih kestena, posjetitelje očekuju slastice od kestena, jabuka, bundeva, meda, domaći sokovi, čajevi, ljekovito bilje, ulje, sjemenke, nakit, igračke, rukotvorine, zlatovezi i drugi suveniri Slavonije. Od 11 sati bit će u šetališnoj zoni i naš vinski kardinal Vlado Bauer koji će uz svoje ministrante i ovogodišnjeg kuma krstiti mošt u vino koje će biti besplatno za sve posjetitelje – rekla je Podoljak.





"Okusima jeseni" prethodit će 2. Turistički forum koji se održava uz pokroviteljstvo Grada Požege i u suradnji s HGK – Županijskom komorom Požega i TZ Požeško-slavonske županije u HGK, Vukovarska 6, od 08.00 do 10,30 sati.

Na forumu će najviše riječi biti o turističkim potencijalima grada i novim prilikama te novim turističkim proizvodima, a predstavit će se i privatne turističke agencije. Posebnost Foruma je i predstavljanje modela Home Exchange koji će prezentirati Rujana Lukač, predstavnica Adriatic regije i žena koja je putem tog koncepta proputovala cijeli svijet. Na Forum su pozvani svi subjekti čija je djelatnost vezana uz turizam, ali i građani jer su upravo oni ti koji prvi trebaju spoznati naše potencijale.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI