Tko je sve od Požežana financirao kampanju HDZ-a i SDP-a

Novac
(FOTO: Jutarnji list)

26.10.2016. | A.M.
Pregleda: 16593

Izborne kampanje političkih stranaka su vrijeme kada postojipovećana potreba za financijskim sredstvima u cilju promidžbe, kako bi seostvarili što bolji rezultati na izborima.

Prema službeno objavljenim izvješćima o donacijama fizičkihi pravnih osoba u SDP nema navedeno niti jedno ime sa područja grada Požege dokje u HDZ drugačija situacija.

Od požeških tvrtki na popisu donatora HDZ-u prema financijskomizviješću od 01.08 – 01.09.2016 godine, najviše novca donirala je tvrtkaTermoprojekt d.o.o. i to 25 tisuća kuna, slijedi je tvrtka Poljana d.o.o. sa7.5 tisuća kuna a po 5 tisuća kuna donirale su tvrtke AC Radić d.o.o.,Niskogradnja Jurčak d.o.o., Fenix-PVC-ALU d.o.o. i Voćarstvo Boić.


Kada su u pitanju fizičke osobe najviše se "isprsio"predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Darko Puljašić sa donacijom od 10 tisuća kuna,zatim dogradonačelnik Mario Pilon sa 3 tisuće te Zdravko Skeledžić i Sanda Rimac sapo 2 tisuće kuna.


HDZ je tako u periodu od mjesec dana od Požežana primio 69500 kuna za izbornu promidžbu, a tko je donacije davao od srca a tko iz materijalnih interesaprocijenite sami.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI