Josipa Tomljanović: ¨Nisam spremna na neke stvari¨

Farma
(FOTO: Dnevnik.hr)

18.10.2016. | 034 Portal/Dnevnik.hr
Pregleda: 22935

Dok nekima na farmi cvjetaju ruže, naša Josipa i njena "simpatija" Goran naišli su na zid nesporazuma. Najprije se Josipa požalila Anti da su je počele neke stvari smetati kod Gorana, a on se složio s njom.

-"Ne mogu reći ni jednu ružnu riječ, ali neke stvari mi toliko smetaju. Možeš biti najbolji, ali onda napraviš jednu sitnicu i, kao krava kad namuze 20 litara i mahne repom."- kazala mu je Josipa, a potom je otišla potražiti mišljenje i kod Katice. -"Ja nisam spremna na neke stvari."- rekla joj je Josipa i dodala kako je smeta što Goran stalno psuje.

Barbara se uključila u priču i rekla kako bi joj voljela dati neki dobar savjet, ali da se i ona nalazi u sličnoj situaciji. Katica, koja i sama ističe da se osjeća zaštitnički prema svojim farmerima, kazala je djevojkama kako moraju popričati sa svojim dečkima o problemima koji ih muče i zaključila:-"Razgovorom se sve rješava!"


izvor: www.dnevnik.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI