Demanti Komunalca Požega d.o.o.

Ilustracija
(FOTO: Lidija Galić)

28.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 10856

Na redakcijski mail stigao nam je demanti Komunalca d.o.o. Požega na tekst objavljen 26. rujna 2016. godine pod naslovom "Citroen i Komunalac se vole javno". Naime, u tom je tekstu kako kažu u dopisu izneseno niz netočnih informacija koje štete ugledu tvrtke Komunalac Požega d.o.o. Prenosimo demanti:

"Tvrtka Komunalac Požega d.o.o. u svom vlasništvu ima ukupno 29 vozila i radnih strojeva. Od toga su četiri marke Citroen. Nabavka vozila, kao i sve druge nabavke tvrtke Komunalac Požega d.o.o. podliježu Zakonu o javnoj nabavi i kupljeni su sukladno navedenom zakonu. Vozila marke Citroen opravdala su očekivanja, odnosno odgovarajući omjer cijene i kvalitete".

"Vezano za, kako navodite u tekstu, "vozila koja tako lijepo izgledaju dok se vozaju gradom u biserno bijeloj boji, od teretnih do malih kamiončića" moramo istaknuti da je njihova svrha prikupljanje otpada na području Požeštine, od kojih su neka sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.  Izuzetno smo ponosni što brigu o čistoći našeg grada i okolnih naselja možemo provoditi suvremenim vozilima koja su nam neophodna za odvojeno prikupljanje otpada na temelju zakonskih odredbi koje moramo ispoštovati" .


Vezano za netočnu tvrdnju oko autoprijevozničkih usluga, napominjemo da su one također predmet javnog natječaja, a netočna je tvrdnja da je Komunalac Požega d.o.o. zaposlio člana obitelji prijevoznika.


"Dio članka u kojem navodite da je "Komunalac čak dobio posao čišćenja nakon Olimpijskih igara u Riju ali kako se direktor boji letenja, a bez nadzora direktora ništa, posao propao" smatramo neprimjerenim te je napisan s ciljem kompromitiranja ne samo tvrtke već i direktora osobno".

"Napominjemo da ste u članku naveli krivo prezime direktora Komunalca Požega d.o.o te i funkciju koju je obnašao u Tekiji prije razdvajanja tvrtke na dva dijela. Naime, direktor Komunalca Požega d.o.o. je Anto Bekić, a prije ove funkcije bio je u Tekiji d.o.o. rukovoditelj Komunalnog sektora".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI